my blog's

Thursday, March 26, 2009

hr yg sdkt malang..

sejak 2,3 hr ni aku mmg dh xsedap hati jek
aku mcm tau2 jek ssuatu nk tjd pd aku
aku ckp kt tuan, tp tuan mcm layan kn jela.. ~~kang kalo xlynkn kang, ade yg ngajuk =p
pstu aku slalu xdpt nk tdo mlm
gelisah jek
pusing sni xkna
pusing sna xkna
sgt ssuatu tau uols

so ble smlm keta aku xblh start, aku ingtkn, ohh.. pasal nila kot aku asyik xsedap hati jek..
kire bnda kck, aku pn ok jela
xdelah nk pk sgt

tup2 pg td lain plak citenye..
~~aku nk btlkn sket ayat mrs e 2 ek
ye, aku mmg rabun
tp wt pngetahuan uols, mse kjadian aku pkai ok spek aku 2
so mmg nmpk clear hbs r
tp bnda nk jd kn, xleh nk wtpe
aku drive mngantuk mcm nk ape pn all the way dr mersing ke kodiang kedah
alhmdllah, sume slmt
tp yg dekat2 kt umah aku 2 jgk die nk jd
so mcm reda jela duit aku trbg mlayang2.. wuwuwu.. ~~lariksss masuk dlm bilik smbil tutup2 muka..

mse kna 2 aku kuar keta je dh mjerit2 sme tutup telinga
hehe.. mcm org kna histeria plak =p
1st time wehh aku kna harus aku panik ter0ver sket =p
kira cam kuar2 keta, arrghhhh.. arghhh.. ~~ sme panik xtau nk wtpe
aku bdiri jek kt blakang keta
takut woo nk g tgk apek 2
wtnye mampus krg apek 2
dh 2 manela tau bdarah2 sgt ker..
ee.. ngeri.ngeri

pastu ade plak pcik 2 naik moto lalu kt aku, blh die tanye.. 'cane blh jd mcmni dikk?'
aku rse nk panggggg jek
dhlah aku tgh panik, blh plak die tnye soalan bonus mcm 2
wei, hellloooooo..... malang 2 bbau ker pcik??
kalo la aku tau bnda nk jd mcm ni, xdenye aku nk kuar kt smpg 2
baik aku ikut smpg yg jauh sket
xpn, aku g lwt or cpt sket
bengang sehh

then, sms tuan. no reply. cisss..
cpt2 tpn mrs e.
'ima, aku blablabla......'
pstu adela bbpe org dtg tlg tgk kn apek 2..
aku mmg x t'pk lgsg nk tnye apek 2 ok ker x
sumpah aku panik nk mampus smpi aku lupe bnde pntg mcm 2

so ble dh ade yg dtg tlg, mr & mrs e pn dh dtg, br aku blh btenang sket
ohh, nk jdkn aku lg kelam kabut, aku bwk kertas exam ekonomi kt keta
diorg plak exam jam 9 am
kalo paper 2 xsmpi kt sekolah, cne bdk2 nk exam?
dh aku g tpn kyati, my collegues (btl ker eja? blasah jela =p )
nsb baik die xjauh lg n pth blk amik paper 2
byk ohh yg aku pk time 2..

ble c man ni bwk aku n apek 2 g klinik, MA plak xde..
tauke cine 2 dtg
konon nk kautim ngn aku
skali die ckp apek 2 nk cuti 2 mggu
shari gj die rm50
perghhh, gle aku nk bayo nye
pth gg pn nk cuti smpi 2mggu??
shari keje smpi rm50???
bengang2... aku gertak sket (act c man 2 dh ajor aku, kalo nk ikutkan kaki aku yg mgigil mcm nk mmpus ni mau aku xtau nk ckp pe =p )
tauke 2 ckp, ok2.. 1mggu cukup la
pstu aku ckp, ntila sy pk
ala. aku tau die nk ketuk aku ni mntg2 die tau aku cgu
hellloooo, ko ingat aku kaya sgt ker???
kaya htg adela.. =p

aku kalo blh nk setel tepi jek byr dlm rm200 ker sudahla
apek 2 pn xde papekn
blood pressure pn normal
so wt the hal
bumper aku 2 pn org insurans mcm xnk wt sbb below rm500 je pn damage nye..
lgpn, lme ohh keta aku nk siap kalo aku claim insurans
mau dkt sbln krg
ate, cne aku nk g sek nye???
aku mmg blh tmpg kyati 2
tp slalunye, kalo ade meting2 ker or mcm aku kna meting, die xkna meting,
harusla die nk blk awal kn
dh aku ni?? pk2.. hurmm.. hurmm..
kalo aku xclaim, isnin ni aku dh blh drive keta aku blk g sek
kire mcm sok jela aku tmpg kyati 2

ohh, sbnrnye aku smpt g balai tgkk jgk, n sarjan 2 pn ckp xpyh wt report
setel tepi jek
die pn mls nk byk keje kn
aku ok jek
sbb kalo aku wt report, aku kna saman rm300 wooo..
wa wa wa

tp tbe2 ble dh ptg, c man 2 tpn aku ckp apek 2 kna tahan wad
pening katanye..
cisss, sgt gediks ohh apek ni
so aku tpkse la jgk wt report sbb kalo apek 2 smpi mmpos (~~manela tau dh ajal kn) aku lg mmpos krg
die nk sgt demand ngn aku kn, k xpe. rsekn ko
ngn ko xde roadtax nye, ngn xde lesen nye
silakn.. silakn..
puii,puii.. geram2..

so ni keta aku dh slmt kt workshop
ohh ketaku.. maafkn daku ehh.. wuwuwuu...

tgk jela ape tndkn apek 2 cne nti
puii.. ~~kes xhbs grm lg ni sbb pk kna byr saman rm300 =p

~~ perghh. pjg gle entry aku ni
hrp korg xbosan ekkk.. =p

1 voice out:

NoRT said...

oic..so..skrg da ok?

 
perra's stories... Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino